INSPIRATIECAFé

SiMPELWEG JEZELF

De Drie Principes, oorspronkelijk ontdekt door Sydney Banks, leggen uit hoe de menselijke ervaring wordt gevormd binnen elke persoon moment-tot-moment. Een uitleg van de principes is: Geest, de vormloze, spirituele energie achter het leven; Bewustzijn, het bewustzijn van het bestaan en wie en wat we werkelijk zijn; en Gedachte, het vermogen om ervaring te creëren met behulp van de vormloze energie waar we mee gezegend zijn. Het behoud van de integriteit en de zuiverheid van de erfenis van de Sydney Bank blijft onze prioriteit.

Deze Drie Principes werken eensgezind en verklaren elke ervaring, van vreugde tot wanhoop. Als je dit weet, kun je verstandigere keuzes maken en een leven van vrede en tevredenheid leiden. Door te begrijpen hoe de principes werken, kunnen mensen weglopen van een onrustig verleden en uitstijgen boven ongunstige omstandigheden.

Meer dan vier decennia van dit begrip in de praktijk heeft aangetoond dat mensen een lonend en gezond persoonlijk en professioneel leven kunnen creëren. De eenvoud en diepgang van de principes hebben een dramatisch effect op vele gebieden, waaronder de geestelijke gezondheidszorg, de geneeskunde, het onderwijs, het bedrijfsleven, de behandeling van drugs en alcohol, het strafrechtelijk systeem en een breed scala aan jeugdprogramma's.

Aangezien de principes universeel zijn, hebben alle mensen hetzelfde potentieel voor geestelijk welzijn, ongeacht hun omstandigheden. Het putten van wijsheid en inzicht uit individuen en groepen is het doel van 3 Principes voor Menselijke Ontwikkeling.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

3 Principles for Human Development

Principles that explain every experience in life

Wat als je helemaal jezelf kon zijn, zonder te moeten rekening houden wat anderen van je willen?

Name, Title

Wat als je helemaal jezelf kon zijn, zonder te moeten rekening houden wat anderen van je willen?

Name, Title

loopbaanatelier

© 2018 by Nathalie Douxfils.